Veel gestelde vragen

Over bestellingen

Je betaalt maandelijks €7,99 inclusief verzendkosten. 

Dat kan! We proberen uiteraard wel misbruik van mogelijke kortingsacties/ codes te beperken. Daarom kan je op je eigen naam en IBAN maximaal één abonnementen afsluiten. Daarna kunnen we een extra abonnement alleen nog handmatig toevoegen aan je account. Hiervoor betaal je altijd direct de reguliere prijs. Stuur hiervoor even een email naar info@cottonsfinest.com. 

Je eerste sokken worden binnen 2 werkdagen thuis geleverd. Daarna hebben we maandelijks één bezorg moment tussen de 11e en 15e dag van de maand.

Wij zorgen er met onze verpakking voor dat de sokken door je brievenbus passen. Blijf dus vooral niet thuis.

Dit proberen wij uiteraard te voorkomen. Mocht er toch iets mis gaan bij je bestelling, stuur email naar info@cottonsfinest.com met een korte toelichting en laat je telefoonnummer achter. Dan zullen we dit naar gepaste wijze oplossen. 

Je mag op je eigen naam, adres en IBAN nummer 1 abonnement bestellen met proefperiode. Daarna kunnen we een extra abonnement alleen nog handmatig toevoegen aan je account. Hiervoor betaal je altijd direct de reguliere prijs. Stuur hiervoor even een email naar info@cottonsfinest.com. 

Let op: Bij het maken van misbruik van de proefperiode rekenen wij administratie en transactiekosten. 

Simpel!

1. Ga naar de “Geef cadeau” pagina.

2. Selecteer het aantal maanden.

3. Selecteer het geslacht van de ontvanger.

4. Vul je factuurgegevens in.

5. Vink “verzenden naar een ander adres” aan, en vul de gegevens van de ontvanger in.

6. Maak het extra persoonlijk door  een leuk bericht achter te laten in de notitie. Wij zorgen voor een vrolijke cadeaukaart!

Als member, ontvang je je volgende paar sokken altijd tussen de 11e en de 15e van de maand

Als nieuwe member, doe jij je eerste bestelling voor de 15e van de maand, dan is je volgende betaling rond de 25e van diezelfde maand zodat jij je tweede paar sokken de volgende maand voor de 15e op je deurmat ontvangt.

Doe jij je eerste bestelling na de 15e van de maand, dan zullen wij diezelfde maand geen tweede keer geld afschrijven van je rekening. Je betaalt dan pas de volgende maand rond de 27e dag van de maand en ontvangt de daarop volgende maand weer een paar sokken tussen de 11e en de 15e. 

Eerst een kleine check, heb je je adres goed ingevuld? Zo ja, dan vinden  wij dat uiteraard ook erg vervelend. Neem contact met ons op via info@cottonsfinest.com en dan zorgen wij zo snel mogelijk dat het gefixt wordt.

Het kan gebeuren dat je je bevestigings email in je ‘spam’ folder terecht komt. Controleer daarom eerst je spam folder. Toch niets ontvangen? Neem dan even contact op met info@cottonsfinest.com 

Over betalingen

De afschrijving van je Cotton’s Finest sokken vindt plaats voordat je jouw nieuwe sokken ontvangt. De lidmaatschapskosten van €7,99 schrijven we af rond de 25e van elke maand. Je ontvangt je eerstvolgende paar sokken tussen de 11e en de 15e van de daarop volgende maand. De sokken passen door de brievenbus, je hoeft hier dus niet speciaal voor thuis te blijven. 

Je membership kosten worden rond de 25e van de maand afgeschreven. 

Let op: Als je voor de 15e van de maand besteld zullen wij dezelfde maand rond de 25e je eerste betaling afschrijven, zo kan je er zeker van zijn dat je de tweede maand óók je sokken ontvangt. Bestel je na de 15e van de maand, dan zullen wij je niet meenemen in de reguliere afschrijf datum. Dit betekent dat we je de 25e van de volgende maand pas factureren voor je tweede paar sokken en dat je de daarop volgende 15e van de maand ook pas je tweede paar ontvangt.  

Je hebt een proefperiode van minimaal 10 dagen. Dit is afhankelijk van je eerste bestelling, bestel je voor de 15e van de maand, dan loopt je proefperiode tot de 25e van diezelfde maand.

Bestel je na de 15e van de maand, dan zal je eerst volgende incasso plaats vinden op de 25e van de volgende maand. Dit doen wij om te voorkomen dat betalingen te kort achter elkaar plaatsvinden. 

Meer info over de afschrijving van je membership kosten vind je in de vragen: “over betalingen”. 

Ja. We kunnen je proefperiode handmatig aanpassen. Dit is fijn wanneer je na de 15e van de maand je eerste paar sokken besteld en je ook in de volgende maand direct je tweede paar sokken wilt ontvangen. Dit doen wij niet automatisch, omdat we niet zomaar twee keer binnen een periode van 10 dagen geld willen afschrijven.  

Ben jij overtuigd na je eerste paar en wil je zo snel mogelijk je volgende paar ontvangen? Stuur even een e-mail naar: info@cottonsfinest.com 

Over de sokken

Wij kiezen de sokken voor je! Zo blijft het ook echt een verrassing natuurlijk. Wij zorgen voor een maandelijks bijdetijds ontwerp. Hopelijk maakt onze website een indruk van wat je kan verwachten. In de toekomst zullen wij wellicht meerdere categorieën beschikbaar stellen.

Maat: 35-40 & maat: 41 – 46

Je kunt de sokken het beste wassen op maximaal 30 graden en op lage toeren centrifugeren. Daarnaast wordt het ook afgeraden om wasverzachter te gebruiken in verband met het kleurbehoud. De sokken dienen niet gedroogd te worden in een trommeldroger.

Minimaal 75-80% GOTS gecertificeerd biologisch katoen, 15% polyamide en 5% elastan.

Dat is niet de bedoeling en daar gaan wij niet van uit. Het kan zijn dat je de sokken te heet wast of in de droger doet. Wij adviseren je sokken op 30 graden te wassen, geen wasverzachter te gebruiken en ze niet in de droger te stoppen. Wij werken met felle en kleurrijke designs, het is daarom erg belangrijk om je te houden aan deze wasvoorschriften. Mocht de kwaliteit toch niet goed zijn? Stuur een email naar: info@cottonsfinest.com en we lossen het voor je op.

Over retourneren of opzeggen

Je kunt de sokken enkel met verpakking en label retourneren. Anders kunnen wij helaas niet inschatten of de sokken gedragen zijn. Retourneren met track & Trace via PostNL. 

Neem contact op met info@cottonsfinest.com voor de retour gegevens. 

Verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is vanuit ons of anders van tevoren besproken en bevestigd. Neem altijd eerst contact op met info@cottonsfinest.com 

Je kunt je membership eenvoudig online opzeggen via je account, zonder verdere opzegtermijn.  

  1. Log in op je account (na de eerste betaling)
  2. Klik op: Mijn abonnement(en)
  3. Klik op: Annuleren 
  4. Klaar.  
Wil je opzeggen tijdens je proefperiode omdat je ontevreden bent, dan krijgen we graag feedback van je! Neem contact op met info@cottonsfinest.com dan fixen wij het voor je. 

Wanneer je zelf je abonnement stop zet is er geen opzegtermijn, het abonnement stopt per direct. Lukt dit niet? Stuur ons dan een email, houd dan rekening met minimaal 2 en maximaal 5 werkdagen opzegtermijn. 

Let op: Wij incasseren rond elke 25e van de maand, dit betekent dat we bij opzegging op de 25e mogelijk wel nog geld incasseren. Uiteraard ontvang je dan ook gewoon nog leuke sokken van ons. 

Neem contact op via info@cottonsfinest.com. Het is noodzakelijk dat de sokken ongebruikt en gelabeld zijn, anders kunnen wij de sokken niet terug nemen. 

Over gegevens wijzigen

Neem contact met ons op via info@cottonsfinest.com. Wij zullen je eenvoudig per email een link sturen waarmee jij jouw bankrekening nummer kan wijzigen. 

Dit kan eenvoudig in je account. Log in en wijzig je adres gegevens. Let op: Bij het wijzigen van je adres dien je het kleine hokje aan te vinken onder je nieuwe adres gegevens om deze wijziging daadwerkelijk te bevestigen. Beetje onhandig… we know 🙂

Niet helemaal zeker? Neem contact met ons op via info@cottonsfinest.com.

Meer vragen? Neem contact met ons op!

© All rights reserved